Cargando...

Què és un API?

Els API's són agents de la propietat immobiliària, professionals qualificats i reconegut per l'Administració, ofereix les màximes garanties perquè qualsevol operació al mercat immobiliari es desenvolupi amb èxit. L'actuació professional d'un API està sotmesa al control per part del seu Col·legi Oficial, cosa que aporta transparència i seguretat per als usuaris.

La intervenció d'un API és garantia de professionalitat i seguretat en la vostra operació immobiliària. La seva imparcialitat unit a la seva professionalitat i preparació, us garantirà l'èxit de la vostra operació immobiliària.

Els API's li ofereix grans avantatges sobre altres intermediaris immobiliaris. Som professionals amb titulació immobiliària que ens permet exercir la nostra funció de manera òptima i professional.

Valoracions i certifiques professionals

Els Agents de la Propietat Immobiliària API, us ajudarà a conèixer el preu real de mercat del vostre immoble, en base a les nostres estadístiques internes d'evolució de mercat. La nostra alta professionalitat i preparació és la millor garantia.

Com a API´s podem realitzar valoracions immobiliàries professionals tant de finques en entorn residencial com de finques rústiques, necessàries per a diferents operacions de diferents tipus.

També podem emetre diferents tipus de certificats necessaris a la intermediació immobiliària, per exemple els Certificats Energètics.

Un API és el millor aliat

Podem ajudar-lo en la seva relació amb altres empreses del sector en la seva operació immobiliària com són: promotors, constructors, entitats bancàries, organismes oficials, etc.

La nostra professió és la intermediació. Aconseguim que les parts arribin a un acord amb més probabilitat d'èxit que quan els particulars ho intenten sense la nostra intervenció.

Tots són avantatges amb un API

- Una api ofereix professionalitat en totes les operacions immobiliàries.

- Un apell vela pels interessos i drets dels consumidors i posa al servei dels seus usuaris tots els coneixements sobre el mercat i legislació, mitjançant els interessos d'ambdues parts.

- Un aprenentatge avala la transparència de les taxacions immobiliàries i aporta la seva experiència i preparació en la valoració real de l'immoble.

- Un api actua amb discreció, lleialtat i efectivitat en totes les operacions.

- Un api domina les tècniques de negociació.


Confieu en el nostre saber fer, i les parts en sortiran beneficiades. Junts guanyem tots.