Cargando...
SALT REALE ESTATE la seva agència immobiliària de confiança

SALT REALE ESTATE la seva agència immobiliària de confiança

Us oferim un servei personalitzat, adaptat a les vostres necessitats. Som professionals immobiliaris al vostre servei.

El més probable és que sàpigues més tu sobre nosaltres, que nosaltres mateixes, fa tant de temps que ens coneixem...Però per si de cas sou nous al poble em presento, som la Gemma Font (jo mateixa) i la Pilar, som agents immobiliaris a Salt des de fa tant de temps que ara els qui ens compren pisos son els fills dels nostres primers clients dels ’90, imagina’t!

Les dues ens vam formar en una gran empresa del sector, operaven a nivell nacional i nosaltres aportàvem el nostre gra de sorra, la Pilar era agent a la parcel•la de Salt i jo (la Gemma) vaig esser cap de totes les oficines de la província de Girona, tot el dia amunt i avall vaja.

Com no podia ser d’una altre manera, la crisis econòmica dels inicis dels 2000 es va emportar per davant aquesta gran empresa. Jo (la Gemma) no podia ser menys, i en plena crisis vaig obrir GEMMA FONT SERVEIS IMMOBILIARIS, a Salt i fins i tot al mateix local. Pensaràs que si estava una mica boja obrir una agència en plena crisis immobiliària, doncs tens raó, però em va moure la passió per aquesta feina, la necessitat de poder ajudar a la gent de Salt i, sobretot, la il•lusió per engegar el meu propi projecte i posar en practica tot el que havia après aquells anys. Això si, t’he de confessar que no ho podria haver fet sense la meva companya i amiga incondicional, la Pilar.

No et negaré que els inicis van ser durs, molt durs, però aquí estem, “al peu del canó” com es diu vulgarment.

Recentment totes i tots hem passat per una situació insòlita e inimaginable, el cop de la COVID19. A molta gent li ha canviat la vida, a bé o a malament, però ho ha fet. Saps perquè m’ha servit a mi? Per agafar energia, força i embranzida. Vaig pensar que era el moment de fer canvis, de ser diferents i de fer un petit homenatge al poble de Salt que tant m’ha donat a mi. SALT REALE ESTATE, aquest és el nom, i el logotip segur que et sona, és l’edifici de l’església de Sant Cugat. Perquè Salt és proximitat, és diversitat, és gastronomia, és comerç i és historia. Te’n devia una, aquesta és la meva petita aportació a aquest poble ple de petits mons que formen una gran comunitat.
Gràcies Salt.